Kategoriat
lisukkeet Pääruoka RESEPTIT

Kinkkupiirakka

Pohja:

2 dl Mantelijauhoa

0,5 dl Hamppuproteiinia

0,5 dl Hamppuöljyä

0,5 dl Rahkaa

0,5 tl Suolaa

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Levitä voideltuun piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa alatasolla niin, että se saa jonkin verran väriä (n.10 min).

Täyte:

2dl Ruokakermaa

2 Kananmunaa

Ripaus oreganoa

0,5 tl Timjamia

1 Valkosipulinkynsi

Puolikas sipuli

Pussi kinkkusuikaleita

Pakasteparsakaalta

175 g Juustoraastetta

Sekoita kerma, munat, mausteet ja hienonnettu valkosipuli keskenään. Levitä kinkut, parsat ja hienoksi silputtu sipuli pohjan päälle. Kaada päälle muna-kermaseos. Ripottele lopuksi juustoraaste. Paista vielä n. 30 min 200 asteessa alatasolla. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *