BURGER

Jyväs-Hampun hamppupihvi on proteiinirikas valmiselintarvike. Tuote on gluteeniton, laktoositon sekä vegaaninen ja sopii siksi moneen ruokavalioon.

Jyväs-Hampun pihvit ovat kuumennusta vaille valmiit. Lämmitä pihvit pannulla ja loihdi ateria silmänräpäyksessä.

Beet root & paprika smoked burger:in makumaailmassa korostuu savuinen paprika ja makeutta tuo punajuuri.

Herkullisen ravitsevaa!

KÄYTTÖ
Lämmitä pihvi joko paistinpannulla öljyn kanssa, mikrossa tai uunissa.
Pehmeänrapea pihvi sopii erinomaisesti hampurilaisen väliin, mutta ne maistuvat sellaisenaan myös esim. kasvisten, muusin, uunijuuresten, pastan tai salaatin kera.

DIY BURGER
HAMPPUPIHVI KUIVASEOS

Hamppupihvi kuivaseos on valmissekoitus pihviraaka-aineitta, johon lisätään vain vesi. Valmismaustettuun seokseen voit halutessasi lisätä mausteita oman maun mukaan. Massa muovaillaan pihveiksi ja paistetaan pannulla. Kuivaseos säilyy pitkään. Se on nopea ja vaivaton einesruoka otettavaksi yhdeksi luottovalmisteeksi, joka löytyy aina ruoka-ainekaapista.

OHJE
Lisää kuiva-aineet ja vesi painosuhteessa 1:1,2 ja sekoita. Muotoile ohuita alle 1 cm paksuisia pihvejä noin 4 kappaletta paistinpannulle tai haluamasi määrä uunipellille. Paista muutama minuutti paistinpannulla kummaltakin puolelta käännellen öljyn kanssa tai valmista pihvi uunissa 160-170°C noin 15 min. Uunissa valmistettavat pihvit kannattaa valella esimerkiksi rypsiöljyllä, jotta ne eivät tule liian kuiviksi.

KÄYTTÖ
Erinomainen hampurilaisen väliin, mutta maistuvat myös sellaisenaan, esim. kasvisten, muusin, uunijuuresten, pastan tai salaatin kera.

tuotteemme

Hamppupihvi, punajuuri & savupaprika
1,60 €, 2 kpl (1 kpl ≈ 40 g)
10 €, 500 g
19 €, 1 kg

Hamppupihvi kuivaseos, punajuuri & savupaprika
9 €, 500 g
16 €, 1 kg

Hamppupihvi, punajuuri & Savupaprika
Hamppupihvi, Valmis

Vesi, hampunsiemenaines (29,5 %), perunahiutale, savupaprika, kuivattu punajuuri, sipulirouhe, rypsiöljy, yrttimauste (rosmariini, basilika, oregano, timjami, meirami, kirveli, rakuuna), yrttisuolaseos (merisuola 93,6 %, selleri*, purjo*, krassi*, sipuli*, ruohosipuli*, persilja*, liperi*, valkosipuli*, basilika*, meirami*, rosmariini*, timjami*, merilevä 0,4%), valkosipulirouhe, guarkumi, mustapippurirouhe.
*luomuviljelty

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 239 kcal / 998 kJ
Hiilihydraatti: 14,1
– josta sokereita: 0,9
Rasva: 11,6
Proteiini: 8,6
Suola: 0,9

Hamppupihvi, kuivaseos

Hampunsiemenaines (50 %), perunahiutale, savupaprika, kuivattu punajuuri, sipulirouhe, yrttimauste (rosmariini, basilika, oregano, timjami, meirami, kirveli, rakuuna), yrttisuolaseos (merisuola 93,6 %, selleri*, purjo*, krassi*, sipuli*, ruohosipuli*, persilja*, liperi*, valkosipuli*, basilika*, meirami*, rosmariini*, timjami*, merilevä 0,4%), valkosipulirouhe, guarkumi, mustapippurirouhe.
*luomuviljelty

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 351 kcal / 1466 kJ
Hiilihydraatti: 23,9
– josta sokereita: 1,5
Rasva: 18,3
Proteiini: 14,6
Suola: 1,6

Alkuperämaa: Suomi
Ominaisuudet: laktoositon, gluteeniton, soijaton, vegaaninen